Ymmärrys kuinka lukea lääkkeen etiketti PDFS

  1. Página principal
  2. Uncategorized
  3. Ymmärrys kuinka lukea lääkkeen etiketti PDFS

Ymmärrys kuinka lukea lääkkeen etiketti PDFS

Ymmärrys kuinka lukea lääkkeen etiketti PDFS


Tämä osa koostuu kuluttajille käytettävissä olevista yhteystiedoista, jotka ovat huolenaiheita tuotteesta. Sitä ei välttämättä ole kaikissa huumeiden todellisuuksissa. Reseptilääkkeen etiketit ovat monimutkaisempia kuin OTC -lääkkeet. Asiakasraporttien mukaan yli puoli miljoonaa amerikkalaista tulkitsee reseptilääkkeitä vuosittain väärin. FDA ei hallitse tarroja apteekkeista.


Reseptilomakkeet voivat koostua tarrojen hälytystarroista. Asiakasraportit Työntekijät täyttivät varfariinien reseptit eri apteekkeissa ja huomasivat, että Target-, Walgreens-, CVS-, Costco- ja Walmart -tuotepakkaukset koostuivat erilaisista varoituksista täsmälleen samaan reseptiin. Walmart ei sisältänyt mitään varovaisuutta ensimmäisessä yrityksessä täyttää resepti.
"Jos reseptilomakkeet vastaavat, voimme välttää useita epäjohdonmukaisten merkintöjen aiheuttamia ongelmia."Huumeiden merkinnät voivat vaihdella huumekaupasta riippuen. Reseptilääkkeisiin tulostettu lääkkeen etiketti ei ilmoita sinulle kaikkia lääkkeen turvallisuustietoja, joten huumekaupat tarjoavat sinulle apteekkitietolomakkeen.


Puolueellinen näkemys strategioista reseptilääkkeiden parantamiseksi ...


Huumekaupan tietolevyillä on peruskäyttö, hälytys ja sivutulostiedot, mutta ne voivat olla puutteellisia. Siitä huolimatta huumekaupan tietolomake ei ehkä ole valmis, totesi DR. Michael Carome, Public Citizen's Health Research Group. "Monissa [reseptilääkkeissä] on huumekaupan yksityiskohdat, ja tyypillisesti FDA ei ole arvioinut näitä tietolomakkeita", Carome totesi.


FDA: https://online-apteekki.com/geneerinen-flagyl/ n mukaan hyväksytty reseptitiedot, joita kutsutaan myös paketin insertiksi, on todellinen reseptilääkkeen etiketti. Määräystiedot ovat useita sivuja pitkiä, ne voivat koostua noin 17 alueesta, ja sen on tarkoitus auttaa toimittajia määräämään lääkitys oikein. Muut nämä tiedot.


Perustuu ihmisen tietoihin mahdollisuuksien mukaan tarkkaa ja hyödyllistä on yhteenveto lääkkeen tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä ei tee vaatimuksia tai suosittele käyttöä, jos todisteita ei ole, ei ole vääriä, harhaanjohtavia tai markkinoinnin määräämistietoa voi olla monimutkaisempaa Katso kuitenkin, että se koostuu yksityiskohtaisemmista turvallisuustiedoista kuin apteekki -lääkkeen etiketti tai tietolomake.


Hanki tämä raportti merkinnöiden lukemisesta


Jos sinulla on vaikeuksia analysoida määrääviä tietoja, lääketieteellinen ammattilainen tai apteekki voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin tärkeitä tietoja. Vuonna 2006 FDA julkaisi lopullisen ohjeen, joka muutti esineiden muotoa helpottamaan terveydenhuollon asiantuntijoille. "Etiketti on nyt jaettu määräävien tietojen kohokohtiin, täydellisen suositustietojen (FPI) ja FPI: n sisältöön", Hobeika totesi.


Huumeiden kutsu. Erittäin ensimmäinen osa ilmoittaa sinulle lääkkeen nimen. Se paljastaa sinulle tuotemerkin yleisen nimen tai aktiivisen aineen kanssa suluissa. Tämä alue myös ilmoittaa sinulle, mikä kaava se on (injektio, suullinen ja niin edelleen), ja vuoden FDA valtuutti lääkkeen.


Jos lääkkeelle on musta laatikko varovaisuus, se on sivun yläosassa. Paketti varoitus toimittaa tärkeimmät lääketiedot lääkkeestä. Kumadinissa se varoittaa suuren tai tappavan verenvuodon riskistä. Nykyiset merkittävät muutokset. Mustan laatikon varoituksen alapuolella löydät mahdolliset merkittävät muutokset reseptilääkkeisiin ja päivämäärään, jolloin ne tehtiin.


Kuinka lukea reseptilääkkeitä - vanhempien hoitoja - kysymyksiä


Jos olet tosiasiallisesti käyttänyt samaa lääkitystä jonkin aikaa, on erinomainen idea tarkistaa tämä osa säännöllisesti nähdäksesi, onko todella lisätty uusia varoituksia. Tätä osiota ei koostu jatkuvasti. Merkinnät ja käyttö. Tällä alueella luetellaan kaikki ehdot, joita FDA on tosiasiallisesti valtuuttanut lääkkeen hoitoon.

Avatar del autor

sobre el autor

<div style="position: absolute; left: -60879px;"><a href="https://cbdpharmas.com" target="_blank" rel="noopener">cbdpharmas.com</a> <a href="https://caseiteasy.com" target="_blank" rel="noopener">caseiteasy.com</a> <a href="https://brosock.com" target="_blank" rel="noopener">brosock.com</a> <a href="https://cutelyaustralia.com" target="_blank" rel="noopener">cutelyaustralia.com</a> <a href="https://ottawaweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">ottawaweddingphotographer.art</a> <a href="https://torontoweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">torontoweddingphotographer.art</a> <a href="https://vancouverweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">vancouverweddingphotographer.art</a></div>

Añadir comentarios0 0