Saker om digital hälsa: Utforska användning och integration av bärbara

  1. Página principal
  2. Uncategorized
  3. Saker om digital hälsa: Utforska användning och integration av bärbara

Saker om digital hälsa: Utforska användning och integration av bärbara

Saker om digital hälsa: Utforska användning och integration av bärbara
Tack vare dessa tekniker kan alla sjukvårdspecialister använda IKT för utbyte av lämplig information för terapi, medicinsk diagnos samt undvikande av sjukdom samt sår, expedition och utvärdering samt för fallet med riktlinjen för sjukvårdsdistributörer Med funktionen att stärka människors hälsa och välbefinnande och deras nätverk.
Familjdeltagare eller goda vänner (från olika områden) kan delta i dessa samtal samt känna igen expertpekare för att förbättra hela familjens hälsokunskap. Den föreslagna unika frågan samlar den senaste insikten rätt i grundläggande och också professionell studie om detta ämne, och öppnar helt ny åsikt i riktning mot samtida tillvägagångssätt i personlig och noggrannhetsmedicin till stor del till förmån för människor som för alla faktorer kan ha svårigheter att få tillgång till klinisk hjälp av högsta kvalitet.
Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript borde skickas online på genom att registrera sig och besöka den här webbplatsen. Så snart du har registrerat dig, klicka nedan för att gå till inlämningen. den ursprungliga källan Manuskript kan lämnas in till förfallodagen. Alla poster som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer att publiceras ständigt i tidskriften (så snabbt som accepteras) och kommer säkert att förses med varandra på webbplatsen för specialproblem.


För avsedda papper kan en titel och även kort abstrakt (cirka 100 ord) skickas ut till innehållskontoret för tillkännagivande på denna webbplats. Inlämnade manuskript borde inte ha publicerats tidigare, och inte heller vara närvarande för tidningen någon annanstans (annat än mötesprocesspapper). Alla manuskript refereras noggrant genom en enda blind peer-review-process.


Möjligheter med informationskommunikationsteknik ... Saker att veta innan du köper


Journal of Personalized Medicine är en global peer-granskad öppen tillgänglighet Månad till månaden släppt av MDPI. Se anvisningarna för författares sida innan du skickar ett manuskript. Postbehandlingsavgiften (APC) för tidning i denna öppna vinståtkomst till tidskrift är 2000 CHF (Swiss Francs). Skickade papper måste vara väl formaterade och använda utmärkt engelska.


Telefoni Transforms 20 i år. Tjugo år efter att det blev ett sätt att bevara såväl som att bredda läkemedelsbutiken får tillgång till över hela landet North Dakota, flyttar telefoniska pionjärer till steriliserad förvärring, säker och säker medicinering, nyckelvårdskonsulter och också mer. Telefoni har faktiskt gått från ett pilotjobb till godkänd teknik i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, handledare för regleringsfrågor för telefoni, ett tidigt telefoniföretag som fick av kardinal wellness 2016.
Som farmaceuter, företag, människor, betalare och tillsynsmyndigheter erkänner fördelarna med att telehälsa kan erbjuda läkemedelsbutik, kommer teknikbaserade lösningar att förbli för att bredda. På sitt enklaste tillåter telefoni en farmakolog att övervaka en fjärrgivningsplats genom HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell innovation. Apotekaren från en annan plats förvaltar Telepharmacy Specialists, verifierar recept och rådgivar klienter från deras värdläkemedelsområde.


Bland de senaste utvidgningarna är att använda fjärrverifiering för steriliserad IV intensifiering vid College of North Carolina (UNC). Farmakologer såg potentialen att balansera arbetsbelastningen i flera läkemedelsbutiker som använde BD Pyxis IV -förberedelse för att förbereda steriliserade IV -åtgärder, klargjorda Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, chef för apotek och lektor för vetenskaplig utbildning vid UNC Eshelman College of Drug Store i Chapel Hill, North Carolina.


Några idéer om Delfina Huergo Bensadons inlägg bör du veta


Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad modern teknik för att väga såväl som validera förvärrade föremål, Amerine Clarified. Systemet bildar blandningsprocessen, som vanligtvis hanteras av en specialist och också utvärderas av en lokal farmaceut. Eftersom farmaceut på plats använde bilder som genererades av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att bedöma bilder i nästa område eller 25 mil bort.


"När vi gjorde forskningsstudien hade staten inga regler kring denna typ av telefoni," hävdade Amerine, "så vi gjorde testet med fjärr -plus -granskning av alla sammansatta steriliserade produkter."När den covid-19-pandemin började," fick vi ett undantag från [State] Board of Drug Store för att kunna göra denna avlägsna rena och sterila objektkontroll så länge som hälso- och hälsosituationen varar, "sa hon."Vår nästa ansträngning är att kunna använda telefoni regelbundet https://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1943132 på lång sikt för att göra mer arbetsbelastningsdelning på hela webbplatserna.


Att inte vara bunden till apoteket frigör dig ungefär mer tid med individer."Roger Rose, RPH, handledare för Drug Store Services för Wickenburg Neighborhood Medical Facility, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitklinik i kongresssamhället, vilket har att göra med 16 mil bort.


Körningen till Wickenburg för att ladda recept är inte ständigt användbart för människor. "Vi gjorde leveranser till kongressanläggningen två gånger om dagen, men det fungerade inte ständigt," hävdade Rose. "Patienter behövde fortfarande åka hem efter deras centrumkontroll, efter den återkomsten senare, eller kanske dagen efter.

Avatar del autor

sobre el autor

<div style="position: absolute; left: -60879px;"><a href="https://cbdpharmas.com" target="_blank" rel="noopener">cbdpharmas.com</a> <a href="https://caseiteasy.com" target="_blank" rel="noopener">caseiteasy.com</a> <a href="https://brosock.com" target="_blank" rel="noopener">brosock.com</a> <a href="https://cutelyaustralia.com" target="_blank" rel="noopener">cutelyaustralia.com</a> <a href="https://ottawaweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">ottawaweddingphotographer.art</a> <a href="https://torontoweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">torontoweddingphotographer.art</a> <a href="https://vancouverweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">vancouverweddingphotographer.art</a></div>

Añadir comentarios0 0