Naša generična vs. Blagovna znamka in stroški slabih dnevnikov

  1. Página principal
  2. Uncategorized
  3. Naša generična vs. Blagovna znamka in stroški slabih dnevnikov

Naša generična vs. Blagovna znamka in stroški slabih dnevnikov

Naša generična vs. Blagovna znamka in stroški slabih dnevnikov


KazaloEnotna strategija, ki jo je treba uporabiti za generično vs. Zdravila z blagovno znamko: Kakšna je razlika?Osnovna načela generičnih zdravil v primerjavi z blagovnimi znamkami 4 enostavna dejstva o splošnih naročniških storitvah, kot je obljuba Marka Cubana ... Razloženo

različica vašega zdravila, napačen odmerek ali pogosta, ko je zdravnik predpisal blagovno znamko. Različni drugi časi je označevanje premalo ali manjka, zato če kupite več kot eno zdravilo.


Nobena zakonodaja jasno ne omejuje uvoza zdravil na recept iz drugih držav, če se ne upravljajo spojine, pa tudi nakup opravi s strokovnim znanjem in dovoljenjem akreditiranega zdravnika. Glede na to, da je bilo leto 2008, je FDA prestregla in jemala številna zdravila, ki jih je v internetnih trgovinah z drogami prepovedala po pošti.


Postopek Pangea VII, ki je privedel do zasega 19.618 načrtov, ki so bili po vsem svetu naročeni od nezakonitih spletnih trgovin z drogami (tudi stanovanjskimi in mednarodnimi), je trajal en teden v maj 2014; 583 načrtov je bilo zaplenjenih v U.S. sam. Ves ta teden je FDA prepoznala tudi 1.975 U.S.-na osnovi spletnih mest trženje zdravil nezakonito in jih zaprto zaprto.


Oglejte si to poročilo o varčevanju denarja z generičnimi zdravili in drugimi orodji


Leta 2011 je FDA sprejela pravno ukrepanje proti in tudi z Googlom rešila tudi 500 milijonov dolarjev za Googlovo namestitev prepovedanih oglasov za kanadsko spletno lekarno. Veliko ljudi računa na kanadske trgovine z drogami, vendar nakup zdravil iz različnih drugih držav ni vedno zakonito, tudi FDA pa ne dovoljuje U.S. podjetja, ki objavijo svoje oglase. Razumemo, da FDA močno zavira nakup zdravil iz drugih držav, vendar posebne zakonodaje na to temo niso vedno jasne.


Več spletnih trgovin z drogami ponuja ta zdravila, ne da bi bilo treba na recept. Če želite legitimno kupiti nadzorovano zdravilo iz mehiške spletne lekarne, boste na primer potrebovali recept akreditiranega mehiškega zdravnika pri izboljšanju na recept od vašega sosedskega doc.


NABP je nevtralna strokovna organizacija, ki vzdržuje državne farmacevtske odbore in jo FDA priznava kot vodilni organ za trgovino z drogami. Nekatere spletne trgovine z drogami, ki jih NABP ne potrdi. Legit, rokopis priznava NABP kot priznanje varne prakse in spoštovanje vladnega zakona; odobri samo u.S.-na podlagi internetnih trgovin z drogami.


Zakaj imajo nekatera droga različna imena? - Dejstva
Legit, rokopis bi lahko potrdil nekatere lekarne kot pristne, ki jih NABP ne licencira zaradi dejstva, da stroške dejansko niso plačali. Kanadske farmacevtske prakse in tudi standardi spominjajo na tiste iz Združenih držav, pa tudi več kanadskih trgovin z drogami se držijo Združene države in kanadske politike, ko jih prodajo U U.S. Stranke. Pristne kanadske trgovine z drogami dovolijo Združeno državo


Poleg tega zagotovo ne bodo prodajali nezakonitih drog Združene države. Vendar FDA beleži, da številne spletne trgovine z drogami, ki se zdijo Kanadčani, dejansko delujejo iz drugih narodov. Resnične kanadske trgovine z drogami licencira Kanadsko mednarodno lekarniško združenje (CIPA), ki na svojem mestu omenja, da se lekarne s certifikatom CIPA držijo "iste stroge diskrecijske pravice in tudi varnostne in varnostne postopke kot Združena država


lekarniška telesa. Čeprav je študija pokazala, da pristne kanadske lekarne ponujajo zakonita zdravila po manj dragih cenah, FDA še vedno odvrača od teh nakupov. Za oceno internetnih trgovin z drogami sta bili izvedeni dve glavni raziskavi. Eno najbolj aktualnih je opravil NABP septembra 2013, ki je ugotovil, da 96. 7 odstotkov spletnih lekarn, ki se prodajajo v Združenih državah, je bilo potrebno preverjanje na recept v primerjavi z 90 odstotki kanadskih trgovin z zdravili in 67 odstotkov tujih lekarn. Raziskovalci so ugotovili, da 10 odstotkov primerov zdravil ni bilo tisto, kar so naročili, vključno s tistimi, kjer so bili skupni dejansko poslani namesto blagovne znamke. To velja za 3 odstotke certificiranega u.S. Preverili so trditev FDA, da veliko nepotrjenih lekarn, ki izjavljajo, da so Kanadčane, dejansko odposlane iz drugih narodov. Od zdravil, ki https://lekarna-slovenija.com/tobradex-prodaja-online/ so se ujemale z recepti, 100 odstotkov tistih, ki jih zagotavlja kvalificirani U.S. Trgovine z drogami, ki jih je kanadska trgovina z drogami dostavila na stoodstotno, 89 odstotkov pa je bilo določeno v internetnih lekarnah ustrezno energijsko sestavino.

Avatar del autor

sobre el autor

<div style="position: absolute; left: -60879px;"><a href="https://cbdpharmas.com" target="_blank" rel="noopener">cbdpharmas.com</a> <a href="https://caseiteasy.com" target="_blank" rel="noopener">caseiteasy.com</a> <a href="https://brosock.com" target="_blank" rel="noopener">brosock.com</a> <a href="https://cutelyaustralia.com" target="_blank" rel="noopener">cutelyaustralia.com</a> <a href="https://ottawaweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">ottawaweddingphotographer.art</a> <a href="https://torontoweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">torontoweddingphotographer.art</a> <a href="https://vancouverweddingphotographer.art/" target="_blank" rel="noopener">vancouverweddingphotographer.art</a></div>

Añadir comentarios0 0